Izvor: Story
04.01.2024 u 13:59
0

„NEĆE DA PRIČA SRPSKI“: Emina Jahović otkrila šta je sve muči u Turskoj

Pevačica Emina Jahović se, pre pet godina, razvela od turskog pevača Mustafe Sandala sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a potom su usledile nesuglasice oko neisplaćenih alimentacija. Sinovi Emine Jahović su u izazovnom životnom periodu.

– Moja deca žele da imaju svoju decu odmah iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke – rekla je Emina nedavno i istakla da joj je najvažnije da joj deca budu dobri ljudi.

– Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u Boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu – rekla je pevačica koja se najbolje oseća u svojoj domovini.

TO NISU OČEKIVALI OD NJE: Hajdi šokirala VULGARNIM plesom (VIDEO)

– Ja se bolje osećam ovde, ne može. Ja se tamo osećam kao stranac iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem – ispričala je u emisiji „Goca show“.

– Ja sam dosta konzervativna, otišla sam u Istanbul, u strani svet koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu su brak i deca, a kada to nije funkcionisalo, završilo se – iskrena je ona.

– Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno – kaže pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter