Izvor: BSC Happy
04.01.2024 u 12:05
0

TO NISU OČEKIVALI OD NJE: Hajdi šokirala VULGARNIM plesom (VIDEO)

Manekenka Hajdi Klum je trenutno na karipskom ostrvu St. Bartsu sa 15 godina mlađim mužem Tomom.

Tamo su i proslavili dolazak Nove godine, šta znamo jer su snimak objavili na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi njihov vreo ples, za koji su mnogi rekli da je vulgaran, na granici sa filmovima za odrasle.

TRAGIČNA SUDBINA BRENINOG DUBLERA: Obogatio se, pa ga ubio snajperista

Hajdi je, naime, na sebi imala kratak kompletić sa suknjom koja je jedva prekrivala zadnjicu. Pri tom je zavodljivo igrala, tačnije vrckala, a onda joj je prišao Tom sa leđa, mazio je po zadnjici i golim butinama, ljubio po vratu…

Video je postao viralan – pregledan je preko šest miliona puta, a izazvao je brojne reakcije, kako pozitivne, tako i negativne.

Grozno. Nađite sobu i radite to u svoja četiri zida„, „Nepodnošljivi su. Mogu li da zadrže nešto za sebe ili javnost mora da vidi svaki delić njihove privatnosti“, „Žena je toliko željna pažnje da je gola 365 dana u godini„, „Ovo je ekstremno neprijatan video, ne mogu da verujem da misli da je ok podeliti ovo javno“, „Koliko bizarno“, „Da, žena je prezgodna i prelepa, ali treba znati granicu dobrog ukusa„, bili su samo neki od komentara.

Pogledajte snimak, pa sami procenite da li preteruju ili ne:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter