Izvor: TELEGRAF.RS
02.09.2023 u 16:36
0

EVO GDE ODMARAJU LAZIĆI NAKON TOLIKOG VESELJA: Svadba od preko 500 gostiju ih je „koštala“!

Folker je i sam u jednom trenutku istakao da nije znao koliko je teško spremati svadbu

Pevač Darko Lazić pre nekoliko dana venčao se u crkvi sa svojom izabranicom Katarinom.

Naime, slavlje od 520 gostiju trajalo je do kasno u noć, a folker je i sam u jednom trenutku istakao da nije znao koliko je teško spremati svadbu.

„NOVAK JE TAMO BIO U ZATVORU!“ ISPOVEST RODITELJA našeg NOLETA u TRENUTKU kada je DOŽIVEO NAJVEĆE PONIŽENJE (VIDEO)

Sada je svanula i fotografija koja pokazuje da se nisu odmorili ni nakon 2 dana od svadbe, te je jedno mesto koje trenutno dlazi u obzir-krevet.

– Malo da odmorimo od svadbe, dan drugi – bilo je u opisu fotogarfije.

Podsetimo, Darka je policija je dan nakon svadbe pronašla Darka u hotelu u čijem restoranu su organizovali slavlje i odvela ga u stanicu u Pećincima. On je na svojoj svadbi vozio automobil, išao po mladu od Brestaca do Ugrinovaca, a potom i do svečane sale u Pećincima, iako u Srbiji ima zabranu upravljanjem vozilom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter