Izvor: index.hr
14.06.2020 u 13:20
0

JAKO LOŠE! Ovo je najgledaniji film na Netfliksu (VIDEO)

Neki će reći da je ovo preuveličavanje politički situacije, ali to zaista nije slučaj. Naime, usred rasističkih skandala i antirasističkih protesta mnogo se pričalo i pisalo o tome kako belci treba da budu bolje obavešteni o sistemskom rasizmu u Sjedinjenim Državama i problemima koji vuku repove već nekoliko stotina godina.

Rezultat? „Pomoć“ reditelja Tatea Tejlora najgledaniji je film na Netfliku.

I mada se mnogima može činiti da je priča o beloj ženi koja hronira nepravdu s kojom su se suočavale crne domaćice u Misisipiju tokom šezdesetih godina savršeno prihvatljiv izbor u ovim vremenima, mnogi se opravdano ne slažu. Čak je i Viola Davis, koja je osvojila Oskara za ulogu Aibilen Klark u ovom filmu, odustala od filma:

– Jesam li ikad igrao uloge za kojima žalim? Jesam, a na toj listi je „Pomoć“, ali ne žalim zbog iskustava i ljudi koji bila sam uključena jer su bila sjajna. Ja ću zadržati prijateljstva koja sam uspostavio na setu celog života i zaista nisam mogao da dobijem boljeg saradnika od Tejlora. Ipak osećam da se nakon svih glasova asistenata nije čuo. Znam Aibilen. Znam Mino. One je moja baka. Moja mama. I znam da ako snimite film čija se premisa vrti oko želje da otkrijete šta je to raditi za belce i odgajati njihovu decu 1963. godine, onda želim da čujem šta stvarno mislite o tome. Nisam to čuo tokom filma. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter