Izvor: Telegraf
06.09.2021 u 19:35
0

SRPSKI GLUMAC- GLAVNA ZVEZDA NA CRVENOM TEPIHU U VENECIJI: Popularni Helsinki je imao specifičan stajling

Filmski festival u Veneciji uveliko je počeo, a svetsku premijeru na ovoj manifestaciji imao je i francuski film „Izgubljene iluzije“ („Illusions perdues“) francuskog reditelja Gzavijea Đanolia, u kojem igraju Benžamen Voasan, Žerar Depardje, Vensan Lakost i drugi.

Pre toga, crvenim tepihom prošetale su zvezde ovog ostvarenja, a tamo je i bio jedan srpski glumac. U pitanju je Darko Perić, Helsinki iz serije „La Casa De Papel“.

Srpski glumac, koji redovno privlači pažnju gde god se pojavi, imao je specifičan stajling. Darko je na sebi imao kimono, naočare, patike… Bio je odlično raspoložen i voljan da se fotografiše.

PROČITAJTE JOŠ:TUGA: Preminuo slavni glumac

Darko Perić je rodom iz Kladova, otac mu je sa Kosova i Metohije, školovao se u Rumuniji. Za sebe ne kaže da je Srbin, već ima drugo identifikaciju. Zapaženu filmsku karijeru započeo je kada se preselio u Španiju. Uloge su počele da se gomilaju, a 2015. godine, u ostvarenju „Savršen dan“ reditelja Fernanda Leona de Aranoa, glumio je sa svetskim zvezdama kao što su Olga Kurilenko, Benisio Del Toro i Tim Robins.

Nakon serije „Mar de plastico“, u kojem igrao gangstera Osoa, „zaradio“ je prodor na špansko glumačko tržište. 2017. godine dobija ulogu u seriji „La Casa De Papel“, gde glumi lik Helsinkija i stiče svetsku popularnost.

PROČITAJTE JOŠ:BIOGRAFIJA: Sećanje na slavnog francuskog glumca

O njegovom liku ne zna se mnogo, samo da je Srbin, da je bio u ratu i zatvoru, te da je homoseksualac i ima srce kao planinu. Helsinki je umeo da na srspkom sočno opsuje, ali i zapeva, te je zahvaljujući njemu ceo svet čuo numeru „Svilen konac“. 

Kao što je poznato, pre nekoliko dana je emitovan prvi deo pete i poslednje sezone ovog ostvarenja, u kojem, naravno, gledamo i Darka Perića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter