Izvor:
24.01.2019 u 16:43
0

SVAKOG RADNOG DANA NA TV HEPI (18): Dirljiva ljubavna priča sa neverovatnim zapletom – „Suze moje sestre“!

Svakog radnog dana od 18.00 sati na Happy TV emituje se jedna od najgledanijih turskih serija „Suze moje sestre“.

Dirljiva i uzbudljiva ljubavna drama, sa neverovatnim zapletom već u prvoj nedelji prikazivanja osvojila je srca gledalaca.

Ovo je priča o sudbini dve sestre, koje su toliko različite na prvi pogled, a toliko iste u svojoj istrajnosti da ostvare svoje snove. Život ih, u jednom trenutku, surovo razdvaja, ali kasnije na čudesan način ponovo spaja u novim životnim okolnostima. Jedna sestra, zaslepljena ljubavlju, ne preza čak ni od krivičnog dela da bi postigla svoj cilj.

Druga je spremna da se žrtvuje u svakom smislu, ali njen greh je što voli oženjenog čoveka. Da li će Hulija i Melek uspeti da se izbore sa duhovima prošlosti koji se iznova pojavljuju u njihovom životu i da li je sestrinska ljubav jača od porodičnog zaveta?

Pronađite odgovore na navedena pitanja svakog radnog dana od 18 časova na kanalu televizije Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter