Izvor: KURIR
31.03.2024 u 09:25
0

GALA ROĐENDAN SINA LEPE BRENE Viktor oduvao svećice sa čokoladne torte, DAR-MAR nastao kad je Lepa Brena zapevala! Došla mu i ona!

Sin Lepe Brene i Bobe Živojnovića Viktor Živojinović večeras slavi svoj 26. rođendan, a na gala proslavi zapevala je i njegova majka, naša velika pevačka zvezda.

Slavlju su prisustvovali najbliži prijatelji i porodica, a za slavljenika pripremljena je posebna čokoladna torta Lepa Brena napravila je dar mar, kada je zapevala „Ti si moj greh“, svi su poskakali sa svojih mesta i zapevali.

Gost na rođendanu bila je i pevačica Milica Todorović, sa novim dečkom manekenom.

https://happytv.rs/glamur/haris-dzinovic-o-rasturanju-porodice-stvaras-je-20-godina-i-onda-se-to-razbije-kao-jaje/726229/

HARIS DŽINOVIĆ O RASTURANJU PORODICE: Stvaraš je 20 godina i onda se to razbije kao jaje!
Napustio porodični dom

Viktor se, inače, pre izvesnog vremena se iselio se iz luksuzne vile na Bežaniskoj kosi i uselio u svoj stan.

Kako su mediji tada pisali, Brena i Boba su za Viktora izabrali stan od 140 kvadrata na Novom Beogradu, za koji su iskeširali čak 700.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter