Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
02.01.2024 u 08:47
0

GLUMICU SMO VOLELI DA GLEDAMO U POZNATIM SERIJAMA, OVO JE PRIZNALA: Prošla sam kroz stvari za koje niko nije znao (FOTO)

Zahvalna je na tome što je mogla da ima privatnost da sve reši.

Glumica Dženifer Lav Hjuit proslavila se u brojnim serijama koje smo gledali kod nas, a poslednjih godina ne igra toliko često, jer je želela da se posveti porodici.

Ona je sumirala 2023. godinu, koju smo ispratili, te otkrila da su joj se desile neke stvari za koje niko nije znao.

U podužoj objavi na svom nalogu na Instagramu, glumica je otkrila na čemu je zahvalna prošloj godini i čemu ju je naučila.

– Godina u kojoj sam prošla kroz mnogo toga, a da to niko ne zna. I zahvalna sam što sam imala tu privatnost – započela je Dženifer, pa dodala:

– Uživala sam u najlepšim trenucima majčinstva i tome da budem kući sa svojom decom. Naučila sam da bolje spremam. Naučila sam da je u redu da imam vreme za sebe, mentalno, fizički i emocionalno. Mnogo sam se molila i manifestovala. Još više sam se smejala.

Glumici je majka preminula pre više od decenije, ali kako kaže, i dalje oseća „da je tu“.

BAZEN NA KROVU LUKSUZNOG HOTELA: Milica Milša Novu godinu dočekala na egzotičnoj destinaciji (VIDEO)

– Imala sam jednu od najdužih prehlada u mom životu. Bila sam naterana da imam više vere nego što je normalno. Naučila sam da je dobro vežbati za moje mentalno zdravlje. Davala sam šansu sebi i svojim većim snovima. Sedela sam tiho u svojoj tuzi i mogla sam da pustim da prođe. Osetila sam svoju majku oko nas i videla znakove da je tu. Rekla sam zbog stvarima koje mi ne donose sreću i napravila mesta za one dobre u 2024. – napisala je Dženifer, pa zaključila:

– Proslavila sam 10 godina sa mojim čovekom. Uradila neke tetovaže. I pustila da budem naučena onome što treba. I evo me sada. Srećna, blagoslovljena, zahvalna i puna nade. Moliću se da naš svet postane bolji ove godine i da svi vidimo manje bola i straha. Šaljem vam ljubav svima i srećna vam Nova godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter