Izvor: Kurir
06.11.2023 u 08:08
0

GOLA LEĐA I SKROZ BOSE NOGE: Svi pričaju o nastupu Aleksandre Prijović, pevačica raspametila publiku u Nemačkoj (VIDEO)

Aleksandra Prijović oduševila publiku

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je dar-mar na nastupu u Nemačkoj, gde je atmosferu u jednom klubu dovela do usijanja!

Ona se na bini pojavila u uskoj, crnoj haljini, koja je imala gola leđa i izrez kod nogu, pa je dobila čitav niz komplimenata na račun izgleda.

Aleksandra je bila dobro raspoložena, pa se u ritmu muzike uvijala za obožavatelje. U jednom momentu se i izula, ponesena energijom u klubu, a svi ovi momenti završili su na mrežama.

Od fanova je dobila i poklone, poput buketa cveća, što ju je potpuno oduševilo.

@brko225 #stuttgart #viral #viralvideo #fyppppppppppppppppppppppp #virale #flashclubpforzheim #србија🇷🇸 #aleksandraprijovic❤️ #aleksandraprijovic ♬ original sound – Brko

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter