Izvor: Blic
08.12.2023 u 20:02
0

HRVATI POLUDELI ZA LEPOM BRENOM: Folk diva rasprodala dve Arene za dva dana, karte planule u roku od 24 sata

Folk diva Lepa Brena oduševila je publiku kada je objavila datum za drugi po redu zakazani koncert u Areni u Zagrebu, s obzirom na to da su karte za prvi bile rasprodate za manje od 24 sata.

Međutim, ni karte za drugi koncert, koji je zakazan za 7. decembar 2024. godine nisu više dostupne fanovima. Kao i za prvo, koje je dan pre, ulaznice za drugo veče rasprodate su za samo jedan dan, što je apsolutno rekordni rok!

– To su sjajne vesti i baš sam srećna! Hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći da vide spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Biće to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku – poručuje ovim povodom Brena.

Treći koncert Lepe Brene zakazan je za 9. decembar 2024. godine na istom mestu.

– U Zagrebu mi je uvek lepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. decembra! Kako kaže Doris Dragović – „Malo mi za sriću triba?“ – rekla je zadovoljna Brena i u programu Extra FM radija zapevala ove stihove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter