Izvor: Kurir/NOVA
25.04.2023 u 09:00
0

„IMAO JE 30 KG“: Komšije Saše Vidića bile su zabrinute za njegovo zdravlje a zbog ovih stvari su ga jako POŠTOVALI

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

 

Komšije poznatog kreatora ovako su 2020. godine govorile o njemu:

– Saleta dugo nisam videla, ne znam da li je kod kuće. Ranije je stalno bio u kraju, uvek veseo i nasmejan. Nikada nije prošao pored neke dece, a da ih nije počastio slatkišima. Svi ga volimo. Kad ga vidimo na televiziji kao da nije on. Tamo deluje oštro, a zapravo je duša od čoveka. Verovatno je to zbog posla. Poslednji put sam ga videla pre mesec dana, ne znam zašto ga sad nema – izjavila je 2020. godine komšinica koja je želela da ostane
– Pričao mi je da ga nervira ovo ludilo oko korona virusa i da se ne kreće mnogo, uglavnom je kod kuće i napolje izlazi samo kad mora – rekao je on.

– On je svima omiljen, kulturan i fin mladić. Nisam ga videla mesecima. Niti znam gde je, niti šta radi. Sećam se da je ranije na poljani pravio pasulj za sve. On kad spremi, svi uživaju u jelu. Za komšiluk je uvek bio tu, šta god da zatreba – rekla je još jedna Sašina komšinica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter