Izvor: ALO.RS
25.03.2023 u 12:10
0

ISPLIVAO DOKAZ! Ceca i Anastasija uradile ovu stvar Gudeljevom vozaču, on sve obelodanio na društvenim mrežama (FOTO)

Nije krio oduševljenje

Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović odlučile su da iznenade vozača Nemanje Gudelja, koji je zadužen da bude uz njih dok su u Sevilji, te su mu kupile poklon, zbog kog on nije mogao da sakrije oduševljenje, te im se odmah zahvalio javno.

Svetlana Ceca Ražnatović i njen unuk Željko, otputovali su na odmor kod Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilju.

Oni svakodnevno uživaju u zajedničkim momentima, a sve to i dele sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pevačice su se dosetile i odlučile da iznenade Nemanjinog vozača, koji brine o njima dok su u Sevilji.

Naime, one su mu kupile patike jednog poznatog brenda, a on nije sakrivao oduševljenje, te im se čak i javno zahvalio.

– Hvala vam puno na ovim prelepim patikama – napisao je on u okviru svoje objave na društvenoj mreži i usput tagovao Cecu i Anastasiju, što su one takođe podelile na svojim profilima.

Podsetimo, koliko je Ceca humana, govori i činjenica da će svojoj takmičarki u „Zvezdama Granda“, pozajmiti garderobu za nastup. Reč je o transrodnoj pevačici Alini Juhart iz Slovenije, koja nije mogla da sakrije sreću zbog ovog Cecinog poteza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter