Izvor:
10.11.2023 u 22:01
1

JELENA ĐOKOVIĆ U ZANOSU NA PRIJINOM KONCERTU: Vrcka i uvija se, ova pesma je najviše pogodila

Jelena Đoković na Prijovićkinom koncertu.

Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras ima prvi od tri rasprodata velika koncerata u Hali „Čair“ u Nišu, a nema sumnje da će atmosferu dovesti do usijanja.

Aleksandra je spektakl otvorila u glamuroznoj haljini sa kristalima, a na koncertu smo uhvatili Jelenu Đoković, suprugu najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Naime, Jelena se u društvu dve drugarice provodila, a sve vreme je bila u transu dok je Prija pevala hit za hitom. Jelena je znala sve pevačicine pesme, a u jednom trenutku učila je čak i drugaricu za stolom kako ide tekst pesme.

Supruga Novaka Đokovića bila je izuzetno raspoložena, vrckala i uvijala se u kratkoj suknji, dok je gore imala belu majicu.

Podsetimo, Aleksandra je koncert započela svojim prvim hitom u karijeri “ Za nas kasno je“, a publika je odmah počela da vrišti kada ju je videla, pa su onda u glas sa pevačicom zapevali ovu pesmu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JELENA ĐOKOVIĆ U ZANOSU NA PRIJINOM KONCERTU: Vrcka i uvija se, ova pesma je najviše pogodila”

  1. Ostavite ženu na miru i ona je običan smrtnik, neka uživa dok je mlada takvi dogadjani čine ljude srećnim i ispunjenim.Skoro je jedan poznati glumac rekao: ne znam šta bih dao kada bih mogao uveče da izadjem ugrad i celu noć da se šetam gledajući izloge prodavnica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter