Izvor: Kurir
10.11.2023 u 21:24
0

SAV PONOSAN DOŠAO NA ĆERKIN KONCERT: Prijin otac stigao u halu „Čair“ u pratnji devojke

Otac i majka došli na Aleksandrin koncert.

Pevačica Aleksandra Prijović večeras će održati prvi od tri u nizu koncerata u Nišu, a sudeći po atmosferi u hali „Čair“ u kojoj igla nema gde da padne, nema sumnje da će prirediti pravi spektakl.

Među prvima od porodice je stigao Prijin otac Nedeljko upratnji svoje devojke Lele, a odmah za njim i mama Borka Mihajlović koja nije mogla da sakrije odlično raspoloženje i sreću povodom ćerkinog uspeha.

Ćao, svima. Kako ste? Ja sam presrećna – rekla je uzbuđeno Prijina majka koja je u holu hale bila sama, a zatim se uputila u garderobu gde se Aleksandra priprema za izlazak na scenu.

Borka je za ćerkin koncert obukla zeleni sako, crne pantalone, kao i ravne čizme, a od mnogih je prikupila komplimente na račun večerašnjeg stajlinga.

Podsetimo, muzička zvezda Aleksandra Prijović u septembru mesecu je tri dana za redom održala velike koncerte u beogradskoj Areni, na kojima je okupila više od 50.000 ljudi, ispunivši svako mesto koje je bilo u prodaji za sva tri datuma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter