Izvor: Alo
10.11.2023 u 20:58
0

NIJE NAM SE DALO: Dado Polumenta priznao da nikad nije prežalio Jelenu Karleušu, isplivali šokantni detalji

Dado Polumenta iskreno o odnosu sa Karleušom.

Dado Polumenta progovorio je o neprežaljenom nesnimljenom duetu sa svojom koleginicom Jelenom Karleušom.

Naime, Polumenta je otkrio detalje saradnje sa svojom koleginicom, te priznao da je pesma čak bila spremna, ali da do snimanja dueta ipak nije došlo.

– Nismo to realizovali, iako vam ne mogu precizni objasniti zbog čega nismo. Ja sam uradio pesmu „Ti si mi sve“ i mi smo se nalazili u studiju, njoj se pesma svidela, ali kad je trebalo da se realizuje i snimi, nije došlo do toga. Ne znam kako bih to opisao osim kao neki sudbinski momenat, da nam se nije dalo, bar za sada, da snimimo duet – istakao je Dado, te priznao da još uvek ima nade da dođe do saradnje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter