Izvor: Alo
29.01.2024 u 18:00
0

JELENA KARLEUŠA UZNEMIRENA: Traži HITNU REAKCIJU nadležnih organa

Pop diva JK veliki je borac za životinje, ona ni ovog puta nije mogla da ostane imuna na snimak koji se munjevitom brzinom širio društvenim mrežama.

Poznato je da je Jelena Karleuša veoma glasna kada je reč o zaštiti životinja, te uopšte ne jede meso.

Diva redovno pokušava da ljudima skrene pažnju na zlostavljanje i ubijanje životinja, a nova šokantna fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu je već izazvala mnogo komentara.

Na snimku koji je podelila sa jedne stranice se vidi vezano, mrtvo kuče, a Karleuša je apelovala na nadležne službe da nađu što pre počinioca.

Podsetimo, Jelenin pas ,Alfa, kako je simbolično dobio beli pas, ozbiljno je povređen i stradale su mu obe prednje noge, kao i rep, a Jelena je preuzela sve troškove lečenja i brigu o njemu, pružajući mu ljubav, negu i topli dom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter