Izvor: Happytv.rs/Blic.rs
02.11.2023 u 18:54
0

JELENA TOMAŠEVIĆ O NASLEDNICI I TOME KOJI ZADATAK JE SEBI ZADALA: Svako ima uspone i padove

Godine su samo broj za nju.

Jelena Tomašević je juče proslavila 40. rođendan, a ovog puta se odlučila za intimnu ceremoniju u krugu najbližih.

– Ova godina je bila jako stresna za mene i moju porodicu i odlučila sam da svoj rođendan obeležim u krugu porodice, a biće vremena za velika slavlja sa svim dragim prijateljima – rekla je Jelena.

PRIZOR SA SANTORINIJA! Ivan Bosiljčić i Jelena uživaju u komforu
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/jelenatomasevic_official

Pevačica je poželela zdravlje, kao i mir u svetu, a godine i starenje je ne plaši.

– Mislim da su godine samo broj i da nam donose mudrost i zrelost, koju nismo imali kad smo bili mlađi. Tako da se ja svojim godinama radujem i verujem da se to i vidi – kaže ona.

Podsetimo, pevačici je ove godine preminuo otac, a sada se osvrnula na bolne momente kroz koje svi prolazimo.

– Svako od nas ima uspone i padove u životu, ali bitno je kad doživimo nedaće da se ne predajemo, već da ustanemo i da idemo dalje, hrabro kroz život u ime ljubavi i u ime svih koji nas vole i koji su nas voleli – kaže Jelena.

Poznato je da pevačica izbegava da govori o naslednici Nini koju je dobila u braku sa Ivanom Bosiljčićem, a sada je objasnila šta joj je u roditeljstvu najbitnije.

OVU ZGODNU ŽENU JE RADE ŠERBEDŽIJA LJUBIO SKORO 2 DECENIJE: Priča se da su se rastali zbog neverstva

– Svako vreme je teško za sebe. I našim roditeljima nije bilo jednostavno da nas vaspitavaju. Sebi kao roditelju zadajem zadatak da budem fleksibilna i puna podrške i ljubavi. I mislim da mi za sada uspeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter