Izvor: Happytv.rs/24sedam.rs
02.11.2023 u 20:39
0

BRANKA SOVRLIĆ ISKRENO O SUPRUGU: Bilo me je sramota koliko je bio iskren

Branka Sovrlić decenijama je u skladnom braku, a njen suprug Sadik Pašić je poznati estradni menadžer.

Gotovo da nema zvezde sa kojom nije sarađivao, a Branka je otkrila zašto su estradne zvezde toliko cenile njegovo mišljenje.

– On je bio neko koga su svi zvali za komentar na nešto što urade, a on je uvek bio toliko iskren da je mene bilo sramota. Eto, Vesna Zmijanac kad je snimila svoj album „Ne kunite crne oči“ zvala ga je da joj kaže šta misli i on joj je rekao „Vesna hajde da radimo solističku turneju“. Ona je htela da i dalje bude kao predgrupa nekom, ali on je njoj ponudio novac unapred i Vesna je pristala. Ja sam joj bila gost i Slavko Banjac.

Osvrnula se i na njihovo upoznavanje, a kako je priznala, u početku njena porodica nije bila zadovoljna odlukom da se za njega uda.

OBJAVLJUJE FOTKE U KUPAĆEM U 65. GODINI! Branka Sovrlić pokazala telo: Neću da izgledam kao da imam 20! (FOTO)
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV

– Ja sam pevala na moru, bio je Mile Kitić sa mnom, Paja je došao na zadnji naš nastup i tad kad me je video. Bila sam mlada i lepa. On je tada rekao „moja il ničija“ i tako je i bilo. Onda sam odmah dobila kritike za prvi omot, Lidija Habić nije davala ništa seksi, samo do grudi je moglo. Nije mi dala ni da se nasmejem. E onda je moj muž došao i rekao „Pa gde će da joj pišu kad nastupa negde, na čelu?“ Onda se to sve promenilo. On je počeo sa savetima, pa me je stalno zvao na fiksni. Moja mama je govorila kako je dosadan, a ja sam se pravila važna, U početku nisam htela da radim sa njim, on je bio privatni menadžer, ja sam radila samo sa beogradskom estradom, to je bila velika stvar – kaže pevačica i dodaje:

– U početku nisu, kao i svaka majka koja očekuje princa za svoju ćerku. Nije joj se dopalo da mi menadžer pevača bude baš taj princ, ali kasnije je prihvatila i obožavala ga. Ali takvi su roditelji, oni uvek misle da je najpametnije za njihovo dete ono što oni misle, pa eto ja tu Ekonomsku školu nikako nisam volela, a tata je mislio da je to odlično za mene.

Već nekoliko decenija su u skladnom braku, a postoji samo jedan razlog zbog koga se svađaju.

– Našli smo se, iako smo skroz različiti. Mi jedino možemo da se posvađamo oko toga što nisam ambiciozna koliko bi on želeo. I da, evo jednog saveta ženama „Ne odvajaj te se mnogo od supruga“.

JELENA TOMAŠEVIĆ O NASLEDNICI I TOME KOJI ZADATAK JE SEBI ZADALA: Svako ima uspone i padove

Između ostalog, on je zaslužan što je snimila pesmu „Lido, Lidija“, koja je kasnije postala jedan od njenih najvećih hitova.

– Ja je nisam htela. Nije mi se dopala, ali me muž nagovorio. Ali i to „bruji bruji čaršija, da sam najlepša“ je bila sudbina. Evo ja ceo život u čaršiji i najlepša.

Poznata folkerka se osim pevanjem, uspešno bavi i ugostiteljstvom, ali muzika je njena prva ljubav, te je ne bi napuštala zbog biznisa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter