Izvor: HAPPYBSC
13.02.2024 u 00:48
0

JETRVE U ZAVADI: Otkriveno zašto je Megan bila ljubomorna na Kejt i naravno ima veze sa Harijem

Megan Markl "mora da je neverovatno bila ljubomorna na Kejt Midlton", tvrdi kraljevski stručnjak, i to iz samo jednog razloga. Poznato je da dve vojvotkinje već godinama nisu u dobrim odnosima, a šuškalo se o više razloga. Međutim, sada je otkriveno da sukob bukti baš zbog princa Harija.

Urednica magazina „Majesty“ Ingrid Stjuart kaže da je vojvotkinja od Saseksa (42) možda bila ljubomorna na blisku vezu njenog supruga princa Harija sa Kejt.

„Nažalost, to ukazuje na Megan, zar ne? Možda je Hari bio malo privržen u Kejt. Ne, ne, ne – ne mislim ništa fizički, već prijateljski, porodično. Sećate se kada su najbolji prijatelji bili Kejt Vilijam i Hari? Uvek je žudeo za sestrom, rekao je to i princezi Dajani. Psihološki mislim da ju je jednostavno obožavao i uvek je bio tamo, u Kensingtonskoj palati, u njihovom domu“, kaže Ingrid Stjuart.

KARLEUŠA ZAIGRALA UZ HIT: Pesma od koleginice sa kojom se ne podnosi

 

Nadalje, Ingrid, čija je nova knjiga „Moja majka“ i ja usredsređena na odnos kralja Čarlsa III sa pokojnom kraljicom Elizabetom II, rekla je da je „ljubomorna vojvotkinja mislila da će biti princeza i živeti u zamku Vindzor“.

Umesto toga, majka dvoje dece i njen suprug princ Hari, koji su sada smešteni u Kaliforniji nakon Megzita, u početku su bili „zaglavljeni“ u kolibi u Notingemu koju je Hari nekada zvao „moja koliba“, dok su „Vilijam i Kejt imaju prelepu kuću“.

„Mislim da je Megan sigurno bila neverovatno zavidna, a zatim i ljubomorna na Kejt. Čula sam da je Megan zapravo mislila da će biti princeza i živeti u zamku Vindzor. Umesto toga, tu su Vilijam i Kejt sa ovom prelepom kućom, dok su Megan i Hari u Notingem kolibi“, smatra Ingrid.

Iako ona ne vidi u potpunosti šansu za pomirenje Kejt i Megan, kaže da ta distanca – i fizički i metaforički čini da pomirenje izgleda malo verovatno.

U decembru, jedan insajder je za Telegraf rekao da je Megan „osećala da ima više prava da govori“ nego Kejt na određenim događajima jer je bila „žena koja je sama stvorila karijeru“.

Vojvotkinji od Saseksa je navodno bilo neprijatno što su princ i princeza od Velsa bili superiorni članovi kraljevske porodice kada se ona pridružila.

Ovo je posebno bio slučaj tokom Foruma Kraljevske fondacije u februaru 2018. godine, rekao je izvor, gde je napetost između Vilijama i Kejt sa jedne i Harija i Megan sa druge strane bila opipljiva.

Megan je osećala da je „samostalna žena, dok Kejt zapravo nije imala sopstvenu karijeru“, rekao je insajder iz palate.

„Činilo se da se osećala kao da ima više prava da govori od Kejt, koja se udala u porodicu kao nepoznata devojka, dok je Megan sebe smatrala filantropom koji bi mogao da nauči kraljevsku porodicu nekim aspektima o filantropiji. Mislim da joj je bilo teško što je Kraljevska fondacija već bila dobro podmazana mašina kada je stigla tamo“, tvrdi izvor.

Međutim, autor knjige „Finding Freedom“ Omid Skobi je ranije tvrdio da Kejt nije uspela da podstakne „smislenu“ vezu sa Megan.

Takođe je objavljeno da je Megan dobila „mlak“ prijem od Vilijama i Kejt kada je njena veza sa princom Harijem postala ozbiljna.

Kao što je Hari napisao u svojoj knjizi „Spare“, kada je prvi put upoznao Megan sa svojim bratom, Kejt je ostala u bašti – što nije bila dobrodošlica kojoj su se nadali.

To dolazi nakon što je Ričard Iden iz Dejli Mejla otkrio da se princeza od Velsa, koja je podvrgnuta „uspešnoj“ planiranoj operaciji abdomena pre više od tri nedelje, oporavlja.

„Ketrin se dobro oporavlja. Trebalo joj je da promeni okruženje i moći će da se opusti u Norfolku dok se deca zabavljaju sa Vilijamom“, rekao je njen prijatelj.

Princeza (42) otpuštena je pre 12 dana sa londonske klinike, gde je provela skoro dve nedelje.

U jedinoj izjavi Kensingtonske palate o njenom zdravlju, portparol je 17. januara rekao da, „na osnovu trenutnih medicinskih saveta, malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti do posle Uskrsa“.

Portparol nije izneo detalje o prirodi njene operacije, ali se tvrdi da nije u pitanju rak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter