Izvor: klix.ba
07.09.2023 u 14:45
0

KANJE VEST PONOVO ŠOKIRA SVET: Nakon zabrane da se ikada više vozi gondolom, sada i u Firenci izavao pometnju!(VIDEO)

Kanye West upao je na vjenčanje para iz SAD-a u Firenzi, a snimak njegovog pojavljivanja je postao hit na internetu.

Na snimku objavljenom u utorak, Kanje obučen u potpuno crnu odeću prekrivenog lica rukovao se s parom koji se venčao u Firenzi.

SLAVNI GLUMAC POBEDIO RAK ŠEST PUTA I PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Živi u DIVLJINI i niko ga ne prepoznaje

„Zamislite da se fotografišete sa Kanjeom Westom na svom venčanju u Italiji“, navedeno je uz snimak koji prikazuje par dok se fotografiše s reperom.

@thedeansicker #europeansummer #ye #kanyewest #florence #biancacensori #venice #europeanwedding ♬ original sound – Dean

„Naravno da znamo“, moglo se čuti kako mladoženja govori dok je reper bio okrenut leđima kameri.

Mi smo iz Atlante“, nastavio je mladoženja, „Živimo odmah iznad Grant Parka“.

Premda se na snimku najbolje  ne vidi lice repera koji se pojavio u potpuno crnoj odevnoj kombinaciji, u kojoj je bio usnimljen i pre nekoliko dana u objavi na mrežama se tvrdi da je reč upravo o Kanjeu.

Uzevši u obzir odeću u kojoj se pojavio, retki su propitivali je li to stvarno on? Snimak je nastao ubrzo nakon što su Kanje i njegova supruga Bianca Censori bili upleteni u policijsku istragu zbog neprikladne odjeće i ponašanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter