Izvor: net.hr
25.04.2023 u 16:41
0

Kejt Midlton hoće da se RAZVEDE od princa Vilijama? „Ljubav je NESTALA zbog LJUBAVNICE“

Pričaju samo kad moraju

Ranije ovog meseca, par je viđen kako ispunjava svoje kraljevske dužnosti i posećuje nekoliko mesta u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tokom tih izlazaka Kejt i Vilijam delovali su kao skladan par.

Ipak, stručnjak za kraljevsku porodicu Tom Kvin nedavno je u svojoj knjizi „Gilded Youth: A History of Growing Up in the Royal Family“ otkrio da je odnos Kejt i Vilijama potpuno drugačiji kada nisu u javnosti.

Prema njegovim rečima, princ i princeza od Velsa ignorišu jedno drugo unutar Bakingemske palate i komuniciraju samo kada se od njih zahteva da ispune svoje kraljevske dužnosti.

Uprkos nekoliko pokušaja Bakingemske palate da očuva uzoran i dobar imidž kraljevske porodice, Tom Kvin i njegove izjave mogle bi da budu polazište za nove polemike. Ugled porodice narušen je brojnim glasinama i njihova popularnost među Britancima pada.

Osim toga, Kvin je rekao kako očekuje da će se Kejt uskoro razvesti od Vilijama jer je siguran da je nakon decenije braka i troje dece njihova ljubav nestala. S druge strane, kralj Čarls III i dalje marljivo radi na poboljšanju mišljenja javnosti o kraljevskoj porodici pre njegovog krunisanja koja će se održati 6. maja u Vestminsterskoj opatiji.

Krunisanje kralja Čarlsa III jedan je od najiščekivanijih događaja za Britance, ali zasenile su ga glasine da je Vilijam varao Kejt s Rouz Hanburi, a pretpostavlja se da se monarh nije oglasio kako bi odbranio princezu od Velsa jer će suprug navodne Vilijamove ljubavnice biti njegov novi glavni saradnik.

Takva situacija izazvala je, navodno, bes kod Kejt, jer nijedan član kraljevske porodice nije stao u njenu obranu nakon što je počelo da se priča da je suprug vara od 2019. godine s jednom od bivših bliskih prijateljica, Rouz.

Iz tog razloga i pred talasom kritika, Vilijam je doneo odluku da će prekinuti vezu koju navodno još održava s ljubavnicom pre krunisanja kralja Čarlsa III i tako izbeći veće probleme u budućnosti sa suprugom i decom te s engleskom zajednicom.

Nakon višestrukih optužbi i loših kritika koje je Vilijam dobio, pokušao je ponovo da pridobije srca svih onih koji su ga klevetali, pa je tako na najnovijim događajima na kojima je bio viđen kako je nežniji i pažljiviji prema Kejt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter