Izvor: Alo
08.11.2023 u 12:50
0

KIM KARDAŠIAN IM MRSI KONCE: Žena Kanjea Vesta pobesnela zbog njegove bivše

Kim Kardašijan opasno je stala na žulj Bjanki Ćenzori. Suprugu Kanjea Vesta iznerviralo je to što je TV zvezda u novoj epozodi rijalitija "The Kardashians" govorila o reperu, svom višem mužu i njihovoj deci.

Kada se zamerite Bjanki, to upravo ovako izgleda.
Razmirice između Kanjea Vesta i Kim Kardašijan su makar javno utihnule, ali je sada Bjanka Ćenzori uzela glavnu reč.

Kim Kardašijan koja sa Kanjeom Vestom ima četvoro dece, rekla je na malim ekranima da reper živi u stanu, bez obezbeđenja, gde borave i njihova deca kada su sa njim, kao i da nema ni dadilju ni kuvara.

Izvori bliski Bjanki Ćenzori rekli su da Kanje Vest više ne živi u stanu kao i da ima svoje obezbeđenje.

Bjanka je „poludela“ zbog negativne slike koju Kim plasira o njenom suprugu i poručila joj je „da se skloni i da gleda svoja posla“.

„Bjanka smatra da je prilično bezobrazno što je Kim otkrila ovu informaciju o porodici čime je zapravo ugrozila bezbednost svoje dece.
Javnost ne mora da zna da bi njihova deca u bilo kom momentu mogla da budu bez telohranitelja“, rekao je izvor pa naglasio: „Samo želi da Kim prestane da priča o njenom mužu Kanjeu na negativan način kako bi ona ispala bolja“.

printscreen/instagram

Kim je sporne detalje otkrila nedavno kada je ispričala: „Nort će otići kod svog tate i reći će: „Tata je najbolji. On je sve smislio. On nema dadilju. On nema kuvara. On nema ima obezbeđenje. Živi u stanu“.

Kim Kardašijan i Kanje Vest pored ćerke Nort koja je nedavno otputovala sa njim u Dubai dok je Bjanka ostala sa prijateljima, ima i ćerku Čikago i sinove Pslama i Sejnta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter