Izvor: Blic
08.11.2023 u 14:32
0

SVI SU GLEDALI U SRPSKU BARBI: Pevačica oduševila sve prisutne u linijom, lepotom a i stajlingom

Zanosna brineta je sinoć svoje fanove iznenadila novim stilom koji je sve ostavio bez daha.

Kao što već znamo, ova pevačica inače preferira klasiku i ne odstupa od elegancije kada su neki specijalni događaji, ali je dugo nismo videli u ovako jarkoj boji. Moramo priznati, odlično joj stoji!

Iako nas uvek oduševi svojim odevnim kombinacijama, Kaja Ostojić ovoga puta nije išla na provereno, već na malo smeliju kombinaciju. Top i pantalone su od istog sjajnog materijala koji je ukrojen tako da izuzetno dobro pokazuje figuru pevačice.

Svi znamo da Kaja ne izlazi iz teretane, te joj ovako jarke boje baš zbog toga dobro stoje.

Kosu je vezala u rep, a imala je i diskretnu šminku. Jače minđuše su bile njen izbor za ovaj događaj, a kada je pozirala fotografima svet je stao. Niko ne može da bude u drugom planu kada nosi pink!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter