Izvor: N1
29.03.2024 u 17:45
0

OVO SU NAJČEŠĆI ESTETSKI ZAHVATI: U Srbiji žene najviše vole da izgledaju kao u 36

Srbija se ne razlikuje mnogo po broju estetshih zahvata od drugih zemalja.

Ono što je važno napraviti razliku između estetkih intrvencija i operacija.

Kako objašnjava specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije dr Goran Lazović, hirurške procedure se u sličnom broju primenjuju u Srbiji kao i u drugim zemljama, ali minimalno invazivne, odnosno nehirurške procedure su u porastu.

„Skoro svakih par meseci ima nešto novo u toj industriji, i odmah se to plasira na tržište“, kaže dr Lazović.

Svako može da vidi te podatke šta je novo na tom polju, influenseri ne moraju da budu ti koji široj javnosti plasiraju te novitete.

Pod nehirurškim tretmanima podrazumevamo sve injekcione tehnike poput botoksa, hijaluronskih filera i ugradnje niti. I one se često koriste.

„Kada su u pitanju estetske operacije, u Srbiji se veoma vodi računa i radi se po starim šablonima kada je u pitanju priprema pacijenata, i procena da li je za neki zahvat, naročito kada je u pitanju opšta anestezija“, kaže dr Lazović i dodaje da se procenom ne može sagledati baš sve.

Jedno je sigurno prema rečima doktora da žene najviše vole svoj izgled iz perioda kada su imale otprilike 36 godina i taj izgled žele da „zalede“ da tako uvek izgledaju.

Doktor je  pričao i o psihološkim procenama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter