Izvor: kurir
15.04.2024 u 20:20
0

KIM KARDAŠIJAN DOLAZI U BEOGRAD: Lista želja i zahtevi da ti se kosa digne na glavi

Poznata starleta Kim Kardašijan polovinom juna dolazi u Srbiju.

Kako su rekli izvori upućeni u situaciju, Kim u Beograd dolazi sa svojom decom, a povod za to je otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda u prestonici Srbije.

Takođe, u njenu čast biće organizovana i proslava na jednom ekskluzivnom mestu

MAJA BEROVIĆ NE BI MUŽU OPROSTILA: Pevačica napravila rusvaj i objasnila

Izvor pomenutog medija otkrio je da će se Kim u Beogradu zadržati dva dana, te da ovde dolazi iz Nemačge, gde će sa svojim sinovima ispratiti utakmicu u okviru Evropskog prvenstva, i to onu koju reprezentacija Srbije igra protiv Engleske 16. juna.

Prema daljim navodima, ona u Srbiju stiže svojim privatnim avionom koji je kupila za 150 miliona dolara i biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog beogradskog hotela. Pored ličnog obezbeđenja koje će doći sa njom, Kim će imati i dodatno obezbeđenje koje će je pratiti u stopu 24 časa.

Navodno, ona je imala posebne zahteve i želje, te je naglasila da obavezno želi da poseti Hram Svetog Save, kao i Kalemegdan. Od organizatora je tražila i da u apartmanu konstantno ima sveže cveće, ali i da u svakom trenutku na raspolaganju ima 10 različitih automobila kao „mamce“, kako bi izbegla paparace. Izvor pomenutog medija rekao je i da Kardašijanova iz Beograda ide u Pariz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter