Izvor:
15.04.2024 u 19:34
0

MAJA BEROVIĆ NE BI MUŽU OPROSTILA: Pevačica napravila rusvaj i objasnila

Muzička zvezda Maja Berović je pre dve noći bila specijalni gost na žurci koja je organizovala jedna od napopularnijih stranica na društvenim mrežama, pod nazivom Negujmo srbski.

Kao i uvek, Maja je napravila haos svojim pojavljivanjem, a hitovima je dovela već dovoljno zagrejanu žurku do usijanja.

Pevačica koja važi za pozitivnu i nasmejanu je sada pred nastup za medije otkrila da li postoji dan kada nije raspoložena.

– Kada pevam ne. Kad god imam nastupe ja sam raspoložena, zato što volim to što radim, tako da ne može biti drugačije – rekla je pevačica, pa otkrila omiljeni mim sa stranice Negujmo srbski vezan za nju.

 Njihov – Majo Berović, to mi je najjače – priznala je ona, pa istakla da je pesma „Oženjen“ slušana bila od samog početka, da nije sada „eksplodirala“ kako su komentarisali.

– Ona se od početka izdvojila, onako najbolje što bi se reklo, tako da još uvek živi hvala Bogu – rekla je ona.

Maja je sada otkrila da će biti novih pesama, te da ima još noviteta sprema u studiju.

– Nove pesme se rade, pripremamo novi album, tako da će ih biti, mora – istakla je ona, pa progovorila o majčinstvu, te koliko joj teško pada odvajanje od sina zbog posla.

– Uvek je teško, ali Bože moj, mora čovek da radi i nastavi život da živi kakav je i živeo, ne skroz, ali prosto se mora raditi – iskrena je pevačica, pa istakla da sin već zna da ona ide na nastupe kada odlazi.

– On zna, kaže mi: „Mama posao, mama peva“ i već on vrlo dobro zna šta ja radim. Ne puštam mu moje pesme, ali i te kako prepozna moj glas kada čuje neku moju numeru na radio stanici. Ali moram da kažem da obožava „Ne računaj na mene“, to je jedina pesma koju smo pustili u autu, on je čuo i svaki put je traži – rekla je ona.

Maja je sinonim za stabilan brak, te je otkrila savet za isti, ali i kako bi posavetovala kolege koji su trenutno u procesu razvoda.

– I jedno i drugo je vrlo teško. Nema tu nikakvog recepta za uspešan brak, prosto mora postojati to razumevanje, ljubav iznad svega i kompromis. To su tri stvari koje ja smatram jako važnim. A savet za razvod – ja baš nisam pogodna za savetovanje i ne daj Bože da puknem – istakla je muzička zvezda, pa otkrila šta Alenu ne bi oprostila nikada.

– Teško pitanje. Ja njega pre svega volim kao čoveka, i svašta bih mogla, ne mogu da kažem da oprostim, ali da mu progledam kroz prste. Ne bih mogla možda prevaru da oprostim nikada, to je nešto što se ne oprašta – istakla je pevačica.

Brakovi koji traju godinama, pa i decenijama na estradi su se rastali, da li bi volela da se isti ponovo sastave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter