Izvor: NAJZENA
15.08.2023 u 22:07
1

KRALJICA RANIJA OBARA S NOGU IZVAJANOM FIGUROM: Ova namirnica je ključ FIT izgleda, „zahvalite nam se kasnije“! (FOTO)

Kraljica Ranija, supruga jordanskog kralja, iznova oduševljava javnost svojim izgledom u šestoj deceniji.

Stručnjaci su sada objasnili na koji način, uz pomoć ishrane i fizičke aktivnosti, kraljica Ranija održava savršenu figuru.

„Kraljica Ranija ne izbegava poslastice, ali u tom slučaju uživa u crnoj čokoladi.Polifenoli koji se nalaze u kakau mogu da deluju kao probiotici, pomažući korisnim dobrim crevnim bakterijama da napreduju. Crna čokolada takođe ima i antiinflamatorno i antioksidativno dejstvo, što pojačava sjaj kože“, objasnila je dr Tamara Alireza, specijalista za funkcionalnu medicinu iz Londona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Kraljica Ranija je i sama govorila o svojoj ljubavi prema crnoj čokoladi tokom intervjua sa Oprom Vinfri 2006. godine, rekavši „što tamnije to bolje“.

Kao muslimanka, kraljica Ranija se uzdržava od alkohola, što je, prema rečima dr Tamare, velika zdravstvena korist.

„Poznato je da se kraljica Ranija uzdržava od alkohola i konzumiranja cigareta. Uz zdravu ishranu, to može usporiti proces starenja tela. Alkohol utiče na mikrobiom creva, koji može da promeni imunološku odbranu. Takođe izaziva dehidraciju i sistemsku upalu kada se prekomerno konzumira. To inhibira detoksikaciju, utiče na izgled kože i može da izazove nadutost i nadimanje, tako da je veoma mudro od nje da ga izbegava“, objasnila je doktorka.

Kraljica Ranija voli da uživa u bliskoistočnoj hrani, a u jednom intervjuu 2010. godine rekla je da obožava da jede pita hleb.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KRALJICA RANIJA OBARA S NOGU IZVAJANOM FIGUROM: Ova namirnica je ključ FIT izgleda, „zahvalite nam se kasnije“! (FOTO)”

  1. Otkrila je rupu na saksiji, naravno da alkohol unistava sve a i pusenje sadasnjeg tretiranog duvana jer ko zna cime ga sve tretiraju , ne onog od nekada a postoje ljudi koji vremenom postaju alergicni i kojima bas smeta i jedno i drugo . Alkohol sve unistava pa zamisliti samo kada nema holestorala kod alkoholicara ali pored tih plakova ko zna sta jos unistava, za ciscenje krvnih sudova i plakova je dobro ali nije za nesto drugo on ide i dalje u „ciscenju“ , mozda se krvni sudovi tako jako istanje i ko zna sta sve moze da se desi .
    Lepa i je i doterana bas kako treba .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter