Izvor: Kurir
02.11.2023 u 07:48
0

LEONTINA SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Uz pomoć ovog trika pevačica izgleda bolje nego ikada

Dijeta Leontine Vukomanović uz pmoć koje je doterala liniju.

Dijeta Leontine Vukomanović nešto je čega se pevačica tek povremeno lati, ali kada već pristane da život prilagodi novom načinu ishrane i treninzima rezultati su fantastični.

Leontina je nekada važila za fatalnu plavušu za kojom su mnogi muškarci uzdisali, a u trudnoći je nabacila višak kilograma sa kojim se dugo borila.

Pevačica je u jednom periodu smršala čak 20 kilograma, a kako se tada navodilo, nije držala neku rigorozniju dijetu.

Slušajući savete nutricioniste Leontina je iz ishrane izbacila sve prerađenje šećere, pecivo, gazirane sokove, a obroke bazira na povrću, voću i nemasnom mesu, kao što su piletina i riba.

Osim promene ishrane, morala da se okrene i vežbanju. Počela je redovno da trenira, unosila je dovoljne količine vode u organizam i masti su polako počele da se tope.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter