Izvor: KURIR.RS
15.08.2023 u 10:05
0

LUDA ŽURKA DO ZORE: Darko Lazić i Kaća napravili momačko i devojačko veče (FOTO)

Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić organizovaće veliko svadbeno veselje, a njih dvoje su organizovali zajedničko momačko i devojačko veče.

Naime, Katarina i Darko su napravili zajedničku žurku na bazenu. Oni su do zore slavili i pevali sa prijateljima, a sve zvanice su bile obučene u belo.

Buduća mlada je blistala u uskoj beloj haljini, a u jednom momentu se kuma Andreana Čekić latila mikrofona, dok je budući mladoženja udarao bubnjeve.

Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Darko i Katarina su se građanski venčali 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a uskoro će navodno napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica.

Printscreen/Instagram

 

Darkova majka Branka se ovim povodom oglasila svojevremeno.

– Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav… Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno – rekla je Darkova mama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter