Izvor: GLOSSY.RS
03.08.2023 u 10:07
0

MAMI POGLEDE: Tamara Dragičević oduševila SAVRŠENOM boho haljinom

Glumica Tamara Dragičević jedna je od najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni, a komadi koje ona oblači su uvek trendi, šik i udobni, uglavnom nonšalantnog kroja sa dozom atraktivnosti.

Tamara se trenutno nalazi na odmoru sa svojom porodicom i na osnovu slika sa društvenih mreža, možemo da zaključimo da zaista uživa.

Jedna od kombinacija koju je odabrala za divan, sunčan dan na moru je sve što nam je potrebno od inspiracije za ovo leto. U pitanju je bela boho haljina, koja osim što predstavlja neizostavan letnji modni komad koji bi trebalo svaka žena da ima, svojim krojem je ukrala sve poglede. Haljina se sastoji iz dva dela te je gornji deo prekriven čipkom, a na leđima ima providnu čipku, a jedan deo otkriva leđa što daje notu atraktivnosti.

 

„OTAC ME UVEO U TAJ ČAROBNI SVET“ Ivana Dudić otkrila čime se bavila pre nego što je postala glumica!

Donji deo haljine je asimetričan sa prednjim kraćim i zadnjim dužim delom,a sam A kroj je takav da je laganog materijala i da nonšalantno pada stvarajući nabore. Isto tako, široki donji deo je zahvalan da sakrije eventualni višak kilograma i samim tim sužava struk.

Sveukupno, u pitanju je prava letnja haljina koja može da nosi u bezbroj prilika. Može da bude idealna i za istraživanje novog grada sa prijateljima, za piće, izlazak sa emotivnim partnerom ili čak i za neku opušteniju svadbu.

Isto tako, ovaj kroj je zahvalan jer može da se nosi i uz patike, baletanke, štikle ili čak i japanke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter