Izvor: magazin.novosti
01.08.2023 u 07:31
0

„OTAC ME UVEO U TAJ ČAROBNI SVET“ Ivana Dudić otkrila čime se bavila pre nego što je postala glumica!

Ljubav prema čaroliji stekla je zbog svog oca Dragoslava Dudića koji je bio mađioničar.

Ivana Dudić proslavila se u brojnim domaćim ostvarenjima. Stekla je simpatije publike, ali malo ko zna da se ona pre nego što je upisala Akademiju dramskih umetnosti bavila drugim poslom.

Ljubav prema čaroliji stekla je zbog svog oca Dragoslava Dudića koji je bio mađioničar.

IVANA DUDIĆ POČASTILA FANOVE GOLIŠAVIM SLIKAMA! Bilo joj dosadno dok je čekala hranu (FOTO)

– Meni se ne ostvaruju želje, već ono u šta čvrsto verujem. Moj otac se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu uveo me je u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni koja se rodila zahvaljujući mađioničarstvu, prerasla je u ono što danas radim. Sećam se da sam na prijemni ispit otišla uverena da ću upisati glumu. Sve drugo bilo je neprihvatljivo. Tako je na kraju i bilo – prisetila se glumica jednom prilikom, a prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter