Izvor: Kurir.rs
04.11.2023 u 16:18
0

METJU PERI JE PLANIRAO DA SNIMI FILM O SVOM ŽIVOTU: Evo kom glumcu je hteo da traži da igra njegov lik

Glumac Metju Peri iznenada je preminuo u 55. godini života. On je pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, a prema prvim informacijama, glumac se udavio u đakuziju nakon što je doživeo srčani udar.

Jedna od poslednjih osoba koje su Perija videle živog i provele vreme sa njim jeste manekenka Atina Krozbi koja je fotografisana sa glumcem samo dan pred njegovu smrt.

Kako je Atina ispričala medijima, Metju je bio dobro raspoložen i lanirao je i da snimi svoj biografski film.

TEA TAIROVIĆ ZBOG RATA U PALESTINI PROMENILA REČI PESME: Evo šta sada peva umesto“Izrael i Palestina“ (VIDEO)

Rekao je da želi da snimi film o svom životu. Ranije je na jednom filmu radio sa Zakom Efronom i rekao je da bio voleo da upravo Zak glumi njega iz mlađih dana, te da će ga uskoro pitati to“, rekla je ona.

„Radovao se tome što će podeliti više o svojoj priči o oporavku od zavisnosti i zaista se zalagati za to da pomogne što većem broju ljudi. Bio je tako optimističan i srećan zbog svega što je želeo da utadi“, dodala je Krozbijeva.

Zak Efron i Metju Peri su, inače, zajedno glumili u komediji „Ponovo 17“ iz 2009. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter