Izvor: Kurir.rs
27.09.2023 u 13:28
0

ONI SU NAJATRAKTIVNIJI PAR NA ESTRADI: Mia objavila fotku sa suprugom i oduševila pratioce

Mia Borisavljević od kako se pojavila na javnoj sceni, godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi.

Oduvek je vodila računa o svom izgledu, a pre nekoliko godina i pomerila granice kada se u sopstvenom spotu pojavila gola na snimanju.

Mnogim muškarcima je oduzimala dah svojim telom, a srce joj je osvojio pevač Bojan Grujić sa kojim je dugo bila u vezi, rodila mu dve devojčice a tek nakon nekoliko godina izgovorila mu sudonosno „da“.

Instagram printscreen

 

Iako im mnogi nisu verovali kada je budućnost u pitanju, danas važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, a svaki put blistaju zajedno gde god da se pojave.

Pevačica je sa pratiocima podelila još jednu fotografiju sa suprugom gde su uskladili stajlinge, a mnogima su svojom pojavom oduzeli dah.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter