Izvor: Alo.rs
18.10.2023 u 11:18
0

MILAN STANKOVIĆ sa 10 tableta u ruci: Fanovi zabrinuti

Pevač u jeku teškog perioda objavio uznemirujuću fotografiju, fanovi zabrinuti

Pevač Milan Stanković povukao se sa javne scene u jeku popularnosti, a u žiži je medijskog interesovanja otkad se pročulo da pevač sve češće vreme provodi u manastiru.

Pevač je neko vreme boravio u Grčkoj, gde je obilazio svetinje i potpuno se posvetio duhovnom životu. Prošlog vikenda smo ga uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu, a sada je ponovo privukao pažnju kada je na svom storiju na Instagramu obavio šaku u kojoj drži gomilu lekova.
„Svi moji suplementi“ – napisao je Milan, a mnoge je šokirao ovaj prizor obzirom da je u ruci držao tačno 10 tableta.
Ova objava je u neku ruku zabrinula mnoge, jer su se zapitali da li je pevač preterao i da li je u redu da se pije tolika količina u odjednom.

Iako dodaci ishrani mogu da reše nedostatak hranljivih materija i obezbede zdravstvene koristi, oni ne mogu da zamene zdravu ishranu. Čak mogu da imaju nepoznate neželjene efekte i rizike.

Printscreen

Mnogi je uznemirila ova njegova fotografija, s obzirom da je u ruci gomila medikamenata nepoznatog porekla, te su neki čak komentarisali da sada prolazi kroz težak periodu u životu, uzimajući u obzir da iz dana u dan prednjače tvrdnje da se uskoro vraća na muzičku scenu, a njegov svojevremeni potez da obriše sve fotografije sa socijalnih mreža je dodatno doprineo tome.

Podsetimo, nakon što je Milanova bivša devojka i pevačica Rada Manojlović saznala da je pevač uhvaćen na jednoj rejv žurki u Beogradu, ostala je u čudu.
– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako – rekla je Rada koja se prekrstila kada je čula da je izašao u provod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter