Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
25.12.2023 u 22:44
0

MREŽE SE USIJALE: Evo s kim se Anastasija provodi u Dubaiju! (FOTO)

Anastasija je u Dubaiju otišla u noćni provod zajedno sa bivšom devojkom svog brata Veljka.

Pevačica Anastasija Ražnatović, nakon što je u porodičnom domu u Beogradu proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, otišla je kod svog supruga Nemanje Gudelja u Sevilju, ali se tu nisu dugo zadržali. Poznati par je odlučio da ode na odmor u Dubai. 

Mlada pevačica je u Dubaiju srela bivšu devojku svog brata Veljka, a sadašnju sprugu golmana Predraga Rajkovića, Anu Rajković.

Printscreen/Instagram

 

Ana je na svom Instagram profilu podelila sliku sa Anastasijom, a sudeći po pomenutoj fotografiji, njih dve su otišle u noćni provod.

PEVAČICA NE KRIJE DA BI VOLELA DA SE SNIMI FILM O NJOJ: „Bilo je kod mene i radosti i tuge“ (FOTO)

Fanovi su bili oduševljeni fotografijom, a pozitivni komentari na račun njihovog izgleda su se samo nizali.

Podsetimo, Ana i Predrag su u braku nekoliko godina i imaju dvojicu sinova Relju i Tadiju. Sa druge strane, Anin bivši dečko Veljko, u braku je sa Bogdanom Rodić sa kojom ima dva sina, Željka i Krstana, a uskoro će dobiti i trećeg sina, kojem su odlučili da daju ime Ilijan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter