Izvor: novosti
17.09.2022 u 13:51
0

PRETUŽNE SCENE NA SAHRANI KORNELIJA KOVAČA: Ćerke u suzama, preko razglasa puštena balada Zdravka Čolića

Kompozitor Kornelije Kovač biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Na razglasu ispred kapele je puštena pesma Zdravka Čolića „Stanica podlugovi“ koju je napisao Kornelije za popularnog pevača. 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete   preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sahrana će se održati u 14 časova, a najbliži prijatelji i porodica polako pristižu.

Među prvima na sahranu su stigle njegove ćerke Aleksandra i Anja, a odvojeno je sa suprugom i ćerkom došla i Kristina Kovač, koja se javno odrekla Aleksandre.

Ćerke Aleksandra i Anja, ne razdvajaju se jedna od druge i sve vreme se bodre, dok se pozdravljaju sa ljudima koji dolaze.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter