Izvor:
31.05.2017 u 01:47
0

Za SVOJ 66. ROĐENDAN: Zdravko Čolić objavio novi HIT! (VIDEO)

Zdravko Čolić objavio je novu pesmu “Mala”, kao i spot za istu, i to baš danas – 30. maja na svoj 66. rođendan!

Umesto da on prima poklone, Čola je odlučio da svojim fanovima pokloni novi hit koji se masovno deli po društvenim mrežama, pa nema sumnje da će pesma zavrteti i ući u uši u jednom danu.

Tekst i muziku za pesmu “Mala” radio je ni manje ni više nego Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko prethodnih spotova Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju.

Spot odiše vedrinom, lepotom, a sniman je na nekoliko lokacija u Crnoj Gori.

– Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima, tekst i muziku pisao je Bajaga, a Nikša Bratoš je uradio aranzman – poručuje Čola.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Facebook/ZdravkoColic.fanklub

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter