Izvor: KURIR/INFORMER
10.01.2023 u 13:47
0

NA ROMSKOM VESELJU ZA 2 MINUTA UZME 500 EVRA! Svi sad žele nju na slavljima u DIJASPORI, a ova pesma joj je ZLATNA KOKA

Sanja Vučić je nova kraljica romskih veselja! Pevačica je u poslednje vreme najtraženija na romskim svadbama i proslavama punoletstava. Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kome se vidi kako bivša članica grupe "Harikejn" na jednoj takvoj tezgi za samo dva minuta dobija bakšiš 500 evra, i to za pesmu "Čaje šukarije".

Sanja priča da joj laska što je zovu kraljicom romskih veselja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Naravno da mi prija što me tako zovu. Baš mi je drago kad neko poželi da mu baš ja uveličam veselje. I dok sam bila u grupi, radile smo takve proslave. Zašto bi me neko zbog toga gledao podrugljivo?! – pita se atraktivna „uraganka“, a na pitanje da li je zadovoljna bakšišem na romskim proslavama, s osmehom odgovara:

– Kad je reč o bakšišu, to funkcioniše malo drugačije, ne bih da objašnjavam…

Osim što dobro zarađuje, Sanja kaže da se se uvek i dobro provede na tezgama:

– Nisam imala baš nikakve neprijatnosti. Kada bi mi se desile, ne bih pravila haos, nekako bih to rešila.

A da li će i sama Sanja uskoro praviti svadbu, pošto je već neko vreme u vezi sa Nenadom Cicmilom, vlasnikom jednog noćnog kluba?

– Ne planiram ništa! Planiram samo da štancujem pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju, otkriva nam ona.

Neće više na Evroviziju

Pevačica priča da se još navikava da nastupa sama, bez Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, s kojima je donedavno bila u grupu „Harikejn“.

– Teže mi je kada nastupam sama… Čujemo se često, ali se retko viđamo. Obaveze nam ne dozvoljavaju da se družimo kao ranije. Imam mnogo nastupa, pevala sam i za doček Nove godine, snimala sam duet… – kaže Sanja i dodaje da više ne planira da se takmiči na Evroviziji:

– Mislim da je stvarno dosta!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter