Izvor: Kurir.rs
07.08.2023 u 14:49
0

NAJLEPŠA ŽENA SVETA NA APARATIMA, OVAKO NJENA BOLEST IZGLEDA: Mučna borba i pakao od 11 godina kroz koji je prošla

Bela Hadid (26) otvoreno je progovorila o borbi s lajmskom bolešću nakon što je njena sestra Điđi otkrila da je manekenka bila podvrgnuta intenzivnom lečenju.

„Zahvalna sam svojoj mami što je sačuvala sve moje lekarske nalaze, što je bila uz mene sve vreme, nikad me nije napustila, čuvala me je i podržavala, ali ono najbitnije – što mi je sve ovo vreme verovala“, napisala je Bela na Instagramu.

„Život u ovom stanju, koje se s vremenom pogoršavalo, i rad kako bih sebe, porodicu i ljude oko sebe učinila ponosnima, uzeli su danak na mnoge načine koje još ne mogu da objasnim. Kao prvo, želim vam reći da sam ok i da se ne brinete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Kao drugo, ništa ne bih menjala, da treba sve ovo ispočetka treba uraditi kako bih stigla do ovog trenutka u kom sam sada, konačno zdrava, opet bih to učinila. To me učinilo osobom kakva sam danas“, dodala je.

„Što se tiče mogućeg povratka na pistu? Vratiću se kad budem spremna„, zaključila je Bela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter