Izvor: Kurir.rs
17.09.2023 u 11:09
0

NAKON KIM JE POTPUNO „PROPAO“: Kanje Vest sa novom suprugom izgleda kao BESKUĆNIK, a ona kao LUTKA za odrasle! (FOTO)

Ona se oblači kao seks lutka, a on kao beskućnik, komentari su ispod fotografija repera Kanjea Vesta (45) i njegove nove supruge, Bjanke Ćensori (28).

Nakon što su u Italiji dobili doživotnu zabranu vožnje brodom, a Bjanka je prijavljena policiji zbog oskudnih izdanja u kojima se pojavljivala u javnosti, par je stigao u Njemačku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye West (@kanyewgst)

Reper je preko glave stavio majicu i obukao duksericu, pantalone i cipele koje izgledaju kao čarape. Bjanka se pojavila u providnom kombinezonu i špicastim štiklama.

Paparaci su ih snimili dok su sedeli u parku i jeli kebab.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye West (@kanyewgst)

„Prvi put da Kanje radi nešto normalno“, „Kad te posle izlaska odvede na roštilj, a izgubio je i patike i novčanik, pa moraš da mu daš pare za taksi“, komentarisali su mnogi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter