Izvor: KURIR/GRAND
23.04.2023 u 17:10
0

NAŠA PEVAČICA UHVATILA PARTNERA S RUSKINJOM! Njegova reakcija je PRAVI HIT

Godinama pevačica Dragica Radosavljević Cakana uživa u ljubavi sa Nebojšom Negićem.

Kako su oboje ljubitelji dobrog odmora svaki slobodan trenuta koriste da otputuju, a situaciju sa jednog egzotičnog mesta pevačica nikada neće zaboraviti.

– Bili smo u nekom velikom kompleksu. Sećam se ima tu nekih ostrvca, onako pola si u vodi a pola nisi. Tu su veliki šankovi, sa jedne strane ova muzika, vamo druga, ma ludilo. Takva gužva i najgore je što ja nisam mogla da sačuvam muža. U jednom trenutku ga tražim i nigde ga nema jer se ti potpuno pogubiš, svi igraju, svuda je neko ludilo – počela je priču Cakana, a epilog ovog događaja će vas ostaviti bez teksta.

– Kad u jednom momentu Neša luduje sa nekom Ruskinjom, razbi se tamo! I pravi se da je sam što je najsmešnije. Prilazim ja, kad on i dalje igra, luduje, kao ne vidi me. Ja mu rekla sačekaću te ja da završiš – ispričala je pevačica sa osmehom i nasmejala ceo studio do suza.

Podsetimo, Cakana i Neša duže od petnaest godina žive u porodičnom domu nadomak Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter