Izvor: Kurir.rs
24.07.2023 u 16:03
0

DOVELA JE ATMOSFERU DO USIJANJA: Nataša Ninković proslavila 51. rođendan, svi ostali u čudu kako se veselila na proslavi!

Goste je zabavljala pevačica Marijana Zlopaša, u čijem glasu su svi u uživali.

Nataša Ninković je proslavila je svoj 51. rođendan u krugu svojih najmilijih na jednom veoma zanilljivom mestu.

SLOBODA OČARAVA VANSERIJSKOM LEPOTOM: Glumica podelila kako uživa na peščanoj plaži, svi joj zavide (FOTO)

Sada se pojavio snimak sa slavlja iz jednog restorana na obali mora, gde su prisutni pevali i igrali duboko u noć, a slavljenica je bila najveselija.

U jednom momentu Nataša se popela na stolicu, a njen suprug Nenad Šarenac uhvatio ju je oko struka, dok je ona pevala u glas i podigla ruke uvis.

– Hvala svima na divnim željama… I, samo pleši – napisala je glumica na Instagram storiju uz ovaj video.

Nataša je za ovu priliku odabrala dugu, laganu, belu haljinu, dok na licu gotovo nije imala ni trunke šminke, a osmeh nije skidala sa lica.

Inače, već 26 godina je glumica Nataša Ninković je u braku sa biznismenom Nenadom Šarencem sa kojim im sinove blizance Matiju i Luku.

Nenad je od Nataše stariji više od 10 godina, a glumica tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter