Izvor: Alo.rs
16.11.2023 u 08:21
0

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Ovo je dokaz koliko je glumac bio voljen među kolegama

Žarko Laušević preminuo je u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, a od njega se opraštaju mnoge javne ličnosti.

Glumica Milena Vasić oprostila se od svog kolege i prijatelja Žarka Lauševića, koji nas je danas, 15. novembra 2023. godine, napustio.

Milena je objavila neodoljivu fotografiju gde je vidimo u društvu Žarka Lauševića, Vesne Trivalić, Petra Benčine i Milana Marića.

PESMA KOJA SLAMA SVAKO SRCE: Pročitajte stihove koje je Žarko Laušević posvetio nesrećno ubijenoj Tijani Jurić

Njihovi osmesi si su toliko iskreni, da i preko slike mogu dočarati koliko su se u tom momentu dobro zabavljali, ali i koliko je Žarko bio omiljen u društvu i među kolegama.

printscreen/Instagram

Baš ovim emotivnim trenutkom glumica je Lauševiću poslala poslednji pozdrav.

– Počivaj u miru – napisala je Milena Vasić.

Podsetimo, vest o odlasku glumca potvrdila je njegova supruga Anita Laušević, a kako se navodi ako se glumčeva porodici složi, Laušević će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter