Izvor: Alo
15.11.2023 u 21:31
0

NIKADA SE NIJE EKSPONIRALA U JAVNOSTI: Otkriveni detalji o prvoj ženi Žarka Lauševića, a evo šta se desilo nakon tragedije

Žarko i Maja tačku na svoj brak stavili su dok je glumac još uvek bio u zatvoru

U trenucima najvećeg glumčevog uspeha, jedna žena obeležila je njegov život. Maja Laušević bila je prva supruga Žarka Lauševića i žena koja mu je podarila dvoje dece.

Iako je tih devedesetih godina njen muž bio u jeku popularnosti, ona je birala da svoj život vodi daleko od medija. Odgajala je njihovu decu, ćerku Asju i sina Dušana i odabrala da bude žena iz senke.

Samo jednom za medije se oglasila Maja Laušević i to u avgustu 1993. godine, kada se desila tragedija, koja je u potpunosti izmenila Žarkov život.

Naime, sticajem nesrećnih okolnosti hicima iz pištolja, Žarko je tada usmrtio dva muškarca, a jednog ranio. Osuđen je na 15 godina, potom na 13, da bi na kraju u zatvoru proveo četiri godine i sedam meseci. Na slobodu je pušten u februaru 1998. godine.

Maja se tada jedini put javno oglasila i to sledećim rečima:

– Nemojte, molim vas. Ništa ne možemo da govorimo. Čekamo da dođe advokat – rekla je Maja za Večernje Novosti dva dana posle tragedije.

Podsetimo, Žarko i Maja tačku na svoj brak stavili su dok je glumac još uvek bio u zatvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter