Izvor: ALO.RS
03.02.2023 u 20:58
0

NINA BADRIĆ SE TAJNO UDALA?! Svi u neverici zbog njenog poteza, KRILA OD SVIH (FOTO)

Badrićeva je takođe objavila i fotografiju na Instagram storiju na kojoj je, kao i na objavi, u beloj haljini i sa cvećem u rukama.

Pevačica Nina Badrić, iako je godinama deo domaće javne scene, svoju privatnost uspeva da zadrži daleko od medija i javnosti. Na njenom Instagram profilu fanovi često mogu videti gde je ili kako joj protiče dan, ali Nina čak ni društvenim mrežama ne otkriva većinu detalja iz privatnog života. Međutim, novom objavom izazvala je sumnju da je stala na ludi kamen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica je objavila i fotografiju sa prijateljicom uz emotivne reči:

– Ko je našao prijatelja na Zemlji, našao je blago. Podesi srce na lupkanje – napisala je Nina i označila svoju prijateljicu.

Printscreen

 

Badrićeva je takođe objavila i fotografiju na Instagram storiju na kojoj je, kao i na objavi, u beloj haljini i sa cvećem u rukama, a mnogi su pomislili da se pevačica udala u tajnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter