Izvor: KURIR/INFORMER
18.01.2023 u 16:35
0

NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA JE IZGOVORIO! Glumac isprozivao Bekvalčevu, njegova neumesna rečenica sve ostavila u ŠOKU!

Pevačica Nataša Bekvalac jedna je od najatraktivnijih i najlepših pevačica, ali joj je glumac Rade Ćosić ipak našao manu, te je čak i izvređao na račun njenih godina.

Rade je tokom emisije otvoreno isprozivao pevačicu Natašu Bekvalac zbog njenih godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Naime, on je tokom igre “Ili, ili“ prokomentarisao Natašu i njen izgled i godine.

Između Teodore Džehverović i Nataše Bekvalac, Rade Ćosić izabrao je Teodoru, a onda je to obrazložio na nimalo spretan način.

– Teodora. Nataša je 80. godište i ispala je već. Ispala je iz moje “Ili ili’, nije iz svoje. Kako da budeš sa starijom ženom. Mislim ništa loše, ali nije prirodno – rekao je glumac o pevačici i šokirao sve u studiju, budući da Nataša i dalje važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih poznatih dama sa srpske estrade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter