Izvor: Alo.rs
29.10.2023 u 16:04
0

NOVI DETALJI SMRTI Metjua Perija: Asistent ga pronašao beživotnog u đakuziju, fanovi imaju svoje teorije

Zvezda serije "Prijatelji", Metju Peri preminuo je u 54. godini nakon što se udavio u svom đakuziju kod kuće. Ekipa Hitne pomoći došla je juče na lice mesta nakon čega su ustanovili smrt u 16:07 časova.

Isplivale su nove informacije u kojima se navodi da je Metju Peri navodno igrao dva sata Piklbol ranije tokom dana, pre nego što je poslao svog asistenta da nešto obavi.

Kada se asistent vratio, Peri je bio u svojoj hidromasažnoj kadi, ali nije reagovao. Lekari su pokušali da ga spase, ali pokušaji da ga ožive bili su neuspešni i on je proglašen mrtvim na licu mesta u očiglednom davljenju, ali nije odveden u bolnicu.

Neobično je to što je ekipa za pružanje prve pomoći pozvana zbog navodnog problema sa vodom a kada su došli otkrili su da je glumac mrtav i to da se najverovatnije udavio. Izvor iz policije rekao je da su oni isprva mislili da je u kući bilo velikih problema sa vodoinstalacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Policajci iz odeljenja za pljačke i ubistva Policijske uprave Los Anđelesa takođe su poslati u kuću u Pacifik Palisadesu, ali izvor je rekao da na licu mesta nisu pronađeni droga ili znaci prljave igre.

Policija ovo tretira kao istragu smrti, a očekuje se da će medicinski istražitelj okruga Los Anđeles obaviti obdukciju kako bi utvrdio uzrok i način smrti.

Fanovi pišu da su njegove poslednje objave bile ‘jasan poziv u pomoć‘.

– Ovo je tako jezivo, molio je za pomoć – glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.
– Upozoravao nas je. Zašto mu niko nije pomogao? – pitali su se fanovi.

– Niko ga nije ozbiljno shvatao – zaključili su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter