Izvor: Alo
12.11.2023 u 19:15
0

NOVI RAZVOD NA POMOLU: Ni četvrta supruga Borisa Novkovića ne deluje srećno!

Nakon priča o razvodu oglasila se 25 godina mlađa žena Borisa Novkovića

Manekenka je u jeku priča o razvodu veoma aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju.

Navodi o razvodu pevača Borisa Novkovića i njegove četvrte, 25 godina mlađe, supruge manekenke Iris Volf glavna su tema u poslednjem periodu.

Manekenka je u jeku priča o razvodu veoma aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju.

printscreen/ instagram

Naime, ona je sada na storiju podelila video uz opis:

– Kada imaš posla sa narcisoidnom osobom – dok je snimak isečak iz spota za pesmu „Sometimes“ Britni Spirs.

Podsetimo, Boris i Iris venčali su se u tajnosti 2019. godine, a u braku su dobili dvoje dece. Novković je nedavno potvrdio glasine o razvodu sa četvrtom suprugom.

– Nemojte molim vas, zar me nemate nešto pametnije pitati? Od mog razvoda je prošlo četiri godine – izjavio je Boris.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter