Izvor: kurir/happbsc
12.03.2024 u 18:14
1

OGLASILA SE SETRA MARA KOJU OPTUŽUJE MILICA GUTOVIĆ: Evo šta ima da kaže o tome

Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Gutovića, optužila je medicinsku sestru Vojnomedicinske akademije (VMA) Maru Tešić da je tokom boravka i lečenja njenog oca u toj zdravstvenoj ustanovi, a tokom zabrane poseta zbog kovida, u avgustu 2021. godine, uvela u bolesničku sobu, gde je lečen Gutović, dve osobe koje nisu u krvnom srodstvu sa njim, kao svedoke njegovog, navodnog, usmenog zaveštanja.

Sa druge strane, medicinska sestra sa VMA Mara Tešić to demantuje, uz reči „da uopšte ne želi da komentariše“ objave na društvenim mrežama ćerke pokojnog glumca Milana Gutovića.

ŠOKANTNO: Šeron Stoun otkrila identitet producenta koji je pritiskao da ima seks sa kolegom

Ne želim da komentarišem. To su njihove porodične stvari, neka ih reše“, navela je ona .

Na pitanje da li su tačne tvrdnje Milice Gutović da je tokom zabrane poseta zdravstvenim ustanovama, pa i VMA, tokom pandemije kovida omogućila dvema osobama da uđu u bolesničku sobu Milana Gutovića, ona kaže:

„To nije tačno“.

 

Kako su mediji potom objavili, Spasoje Gutović, jedan od dvojice sinova glumca Milana Gutovića, rekao je da je video objavu svoje sestre u vezi sa nasledstvom oca, ali nije želeo da daje svoj sud o tome.

„Video sam objavu, ali ne želim da komentarišem ništa vezano za tu temu. Hvala vam na razumevanju“, kratko je rekao Spasoje .

Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine u 76. godini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASILA SE SETRA MARA KOJU OPTUŽUJE MILICA GUTOVIĆ: Evo šta ima da kaže o tome”

  1. šta se krije iza kulisa,a gde je ta ćerka bila godinama,a sada tek nakon godinu ipo dana nakon smrti tate,pojavljuje se za nasledstvo,SRAM JE BILO DA SE POSTIDI DA IZGOVORI TO IME,nigde je nije bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter