Izvor: BSC HAPPY/24SEDAM
27.12.2023 u 11:39
0

ZAJEDNO SNIMILI I SPOT: Ovaj pevač je brat Dejana Milićevića! (FOTO)

Brojna imena postala su poznata zahvaljujući Dejanu Milićeviću, međutim, malo ko je znao da ovaj modni fotograf i reditelj ima i polubrata na estradi. On je Tomislav Milićević Toca, pevač, a Dejanov brat po ocu, koji je izuzetno cenjen u muzičkim krugovima.

Još dok je bio mali, bilo je jasno za šta je talentovan.

Zavrsio je nižu muzičku školu, odsek klavir. Jedno vreme je radio kao di-džej, a prve veće korake u pevanju napravio je dvehiljaditih u klubu „Bombo“, koji je držao sada pokojni Džej Ramadanovski. Po istom je, inače, nazvan bend sa kojim nastupa.

Posle izvesnog vremena po klubovima, debitovao je na festivalu „Sunčane skale“ u Herceg Novom, 2001. Četiri godine zatim ulazi u studio i snima prvi album. Na istom, kao autori potpisali su se Dejan Abadić, Dragan Brajović – Braja, Bane Opačić i Dragan Mijačević – Dadula, dok su mu prateće vokale pevale Aleksandra Radović, Leontina Vukomanović, Madam Piano i Ana Petrović.

OVA NAŠA PEVAČICA PRVA JE IMALA SILIKONE NA ESTRADI: Nikada ne biste pogodili, sada ima 68 godina

Spot za pesmu „Neće mi biti žao“ radio mu je polubrat, Dejan Milicević. Snimali su u izvesnoj luksuznoj vili u Zemunu, napominju pomenuti mediji i, ponašali se isključivo poslovno, pa je sve proteklo bez veće pompe.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter